HTML

A demagógia diszkrét sármja

"Azzal a tudattal vezessük közösen ezt az országot, amelyet szeretünk, hogy egyetlen jutalmunk a tiszta lelkiismeretünk, tetteink végső bírája pedig a történelem"

facebook

Őszintén nem értem magukat. Otthonmaradottakat. Azokat akiket még nem ragadott el a nyugat szépségének lágy fullatja. Ugyanakkor tisztelem is magukat. Mert maguk mindent eltűrnek. Önök nem rohangálnak fejvesztve az utcákon kukákat gyújtogatva mint a görögök, s nem vonulnak tiltakozni oly elszántsággal mint mi. Mi itten spanyolhonban. Mert itt az emberek bizony tömegével készek demonstrálni erejüket ha arról van szó. 

Önök viszont az elmúlt években mondhatni elég inaktívak. Pedig valljuk be, lenni miért maguknak is kiállni. 

Ott van például az a sok kidobott államforint azokra a legfelsőbb prioritást elvező stadionokra. Egy nemzeti stadion még rendben is van, de egy Gyirmót például mi alapján kap százmilliókat? Vagy milyen jogon rendezi az állam a fővárosi klubok tartozásait a maguk adójából? Miközben az oktatás vagy az egészségügy haldoklik. Önök ezt tűrik? Nézzenek csak ránk! A mi szemétszállítóink megbénították Madridot ha arról volt szó! S ott van a sok valenciai aki meg a tévéért tüntetett nemrégiben, pedig valljuk be nem volt olyan komoly a dolog mint az önök esetében. És mégis. Ezzel szemben önök karba tett kézzel nézik, hogy rohad szét, s válik korruptabbá egészségügyi rendszerük, hogy hullik darabjaira oktatásuk. S ez csak megállíthatatlanabbá válik. Mert mondjuk ki, a többiek se jobbak. Mszp? Úgy korrupt ahogy van. Gyurcsány? Tolvaj, de nem olyan idióta, hogy lovakkal menjen neki egy tankhadosztálynak. Talán bevezetné az eurót. Bajnai? Ő bizony egy kétszínű alak. Jobbik? Egy dilettáns radikális csoport nem irányíthat egy nemzetet. Meg a zöldek? Na ne nevettessenek! 

Az oktatás színvonalának esését a mostani Pisa eredmények hűen tükrözik. A magyar gyerekek nagy része primitív bunkó. Kicsit szélsőséges a megfogalmazás, de sajnos ez mostanra már tény és való. És ezek a gyerekek minden bizonnyal egyszer majd felnőnek, s képzik majd a társadalom azon buta, állástalan részét, akiket az adófizető tart el. A tanárokat úgy semmibe nézi ez a rendszer. Hasonlóképpen jár a bér annak aki szorgalmasan dolgozik a diákért, túlrázik, s annak is aki csak teng-leng. A teljesítmény háttérbe szorul. Hagy érezze mindenki magát egynelőnek, akárcsak a proletár diktatúrában. 

Az egészségügy színvonaláról nem is beszélve. Már öt évvel ezelőtt Gusztáv barátom kötszervállalkozó apjának könyörgött a pécsi kórházvezető, hogy annak ellenére is küldjék ki "a havi szállítmányt", hogy fizetni bizony nem tudnak. Mert pénz az hol jön, hol nem. Mint a mesében. Az egyénre levetített helyzet pedig inkább hasonlít valami jó kis tragikomédiára. Csak akkor látják el szegény embert ha testvére, unokája, barátja, keresztfia, adósa, volt tanárja, fenéknyalója valamelyk oligarchának, rendelőveztőnek vagy polgármesternek. 

A maguk politikusai ennek tetejébe még ahelyett, hogy az adóhivatalt számotatnák el, az egyesült államok kormánya ellen terveznek vizsgálatot. Kész kutyakomédia. Az önök megválasztottjai azt hiszik magukról, hogy ők a Kreml, vagy az EU. Pedig korántsincs így. Kevesebbek ők mint egy porszem. S mégis megtehetik, hogy kedvükre osztogassanak cimboráiknak dohányboltokat, földeket, állami munkákat. 

S az önök társadalmának java része tényleg nem lát át a szitán. Szinte hihetetlen, de igaz. S elkeserítő. Elkeserítő mert egy két évszázada megfogalmazott poétai gondolat még mindig aktuális:

Most lassu méreg, lassu halál emészt.
Nézd: a kevély tölgy, mellyet az éjszaki
     Szélvész le nem dönt, benne termő
          Férgek erős gyökerit megőrlik,

S egy gyenge széltől földre teríttetik!
Így minden ország támasza, talpköve
     A tiszta erkölcs, melly ha megvész:
          Róma ledűl, s rabigába görbed.

Részlet Berzsenyi Dániel ódájából (1810)

Címkék: Orbán Berzsenyi Rendszer Gusztáv Demagóg

196 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ademagogiadiszkretsarmja.blog.hu/api/trackback/id/tr155680381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genyamagyar 2013.12.08. 08:04:54

@Kuruc ezredes: "Visszajön az előző, és az MSZP.Hiába csűritek, csavarjátok, itt nincsen harmadik opció."

Így van, a fidesz mehet a kukába és jöjjön egy ellenzéki koalíció. Ennek az országnak nincs más reménye.

genyamagyar 2013.12.08. 08:05:51

@FILTOL: tessék itt maradni a szaros mocsokban. Jó lesz.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.12.08. 08:07:06

@J.László: Kedves Elvtárs! Te a kommunizmisban nagy ember lehettél volna ezekkel a ragadós komcsi stílusú propaganda dumákkal, amiket kommentként tolsz. Add tovább a többi bérkommentelő narancsfosnak is!
Én nagyon sajnálom, hogy sok honfitársam a saját hazája helyett külföldön keresi a boldogulást, mert itthon nem látnak perspektívát. Ti gyűlölködő aljadékok, meg csúfolódtok. Miért van az, hogy a "jobboldal" lételeme a gyűlölködés? És még ti neveziktek magatokat nemzetinek? Akik a fele nemzetet kitaszítanátok, mert nem szerelmesek Viktorba? Rohadjatok meg mind.

genyamagyar 2013.12.08. 08:09:00

@Magyarország jobban teljesít: "Te a kommunizmisban nagy ember lehettél volna ezekkel a ragadós komcsi stílusú propaganda dumákkal, amiket kommentként tolsz."

Nem "lehettél volna" hanem "voltál".

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.12.08. 08:10:34

@midnight coder: Mentél te már át azon a völgyhídon? Építészmérnök vagy, hogy tudod hova kell völgyhíd ahhoz, hogy autópálya legyen az autólálya? Te géniusz, te...

genyamagyar 2013.12.08. 08:13:12

@Magyarország jobban teljesít: Én nem tudom, de nem is érdekel. Aki ilyen szöveget nyom, az a Foxi-Maxin szedte össze az ismereteit. Ami tudvalevő a kádári párt funkcik képzésére szolgált.

genyamagyar 2013.12.08. 08:16:47

@Magyarország jobban teljesít: Mindig meglepődök, amikor a sík völgyhídról beszélnek. Nyilván sosem mentek arra, de még a fáradságot sem vették, hogy a gugliban utánanézzenek. Primitív egy banda.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 08:47:49

@genyamagyar:
Tehát az MSZP. Köszönöm, hogy te legalább őszinte vagy. Igen, én is úgy vélem, hogy ez egy értelmes kérdésfelvetés.
Kérdezzük meg a szavazókat, hogy Fideszt vagy MSZP-t szeretnének-e a következő négy évre.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 08:56:41

@genyamagyar:
Mindannyian elhisszük, hogy az alatta háborgó patak indokolta létét, ezért szavazunk az MSZP-re. Ja, nem.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 09:16:36

Kedves posztíró...

Éppen azért válltottunk kormányt, mert az MSZP alatt a tanárok éhbérért dolgoztak, a gyermekeink a ballib csőcselék akaratának megfelelően hülyültek a liberalizált oktatási rendszerben, rekordszámú iskolát és kórházat zártak be, és az országot a szlovákok elötti pozicíóból a Görgökkel egy szintre amortizálták az EU utolsó helyére.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 09:19:12

Ja igen még valami.
Az MSZP-t el is zavartuk a bűnei okán.
És ha mégegyszer hatalomra kerülnek megint elzavarjuk őket.

Az sem számít ha a ballin tetvek ismér beazonosíthatatlan karhatalmistákkal veretnek majd minket, és meztelenre vetkőztetve alázzák porig a börtönökben az ellenzékieket, mint ahogy azt megtették 2006-ban, Rákosi alatt, és megteszik a jövőben is kétség nélkül.

Netuddki. 2013.12.08. 09:35:11

Gejza!

Sajnos itt a zemberek többsége a kádár rendszerben szocializálódott. A rendszerlopás óta ezt használja ki a "politikai elit"-nek csúfolt megélhetési bűnözők egy csoportja. Semmi más nem számít "ezeknek" csak a saját átlagon felüli életszínvonaluk. Ennek érdekében még a magyar embereket se szégyenlik egymásnak ugrasztani. Nézd csak meg a sok kretén, zömében fidesz-szimpatizáns troll beírását!

toportyánzsóti 2013.12.08. 09:41:07

Spanyolok sem tudnának mit kezdeni ezzel a miniberluscával,ők is tátott szájjal bámulnának azon amit képes összehazudozni a csuti dolomitbányász.Tavasszal a megfelelő helyre behúzott X-ek helyére teszik ezt a jelekből olvasót és kollégista klikkjét!Már a mögöttük álló gengszterek is rájöttek rossz lóra tettek ezekkel az analfabéta csaló hazudozó tolvajokkal,akik még a sajátjaikat is átverték!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.12.08. 09:41:27

@kovi1970: Ennek érdekében még a magyar embereket se szégyenlik egymásnak ugrasztani."
hát szerintem nézz körül hol vana cavintonod...és utána emlékezz az árokásó szdsz 20 éves teljesítményére.
szánalmas bazzeg hogy azt hiszed elfelejti az ember azt a nemzetellenes és gyűlölködő tevékenységet amit a ballib horda és csatolmányai az utóbbi 20 évben itt tolt.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 09:44:32

@FILTOL:
Ezt már megszokhattuk tőlük...
Viszont nagyon várom a jövő áprilist, meg a végletekig elkeseredett, vert seregeiket. Remélem akkor már tényleg nem csak szóban fognak megindulni innen kifelé.

aril brikha 2013.12.08. 09:44:54

@FILTOL: Ebben a kimondottan erős mezőnyben a Fidesz-KDNP árokásásban is jobban teljesít!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.12.08. 09:46:36

@genyamagyar: amit te szaros mocsoknak hívsz, az Magyarország. és ha te ennek látod...indulj. én - ala egy zsidó gyűlöletmester szavai szerinti - genetikailag alávaló magyarként szeretem ezt a kis országot. ha te szaros mocsoknak látod, sajnállak...és inkább elsétálok ma is a hegyekbe délután. a te beteg világlátásod meg szánom csak.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 09:48:50

@genyamagyar:
Már a neved is kurva jó egyébként. Nem próbálsz meg regelni a kiegyensúlyozottság kedvéért mondjuk egy itteni kisebbségnevet párosítva talán a rühessel? Kíváncsi vagyok, meddig tolerálna az Index, mert ez a nicked láthatóan fél évtizede nem zavarja őket.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.12.08. 09:49:19

@Kuruc ezredes: ó hát nem egy demokratájuk már itt a blogokon fegyveres puccsról, akasztófákról és golyókról fantáziál, mert látják már, szabályos küzdelemben úgy sem menne...mint ahogy sosem ment. szovjet tankkal ment, meg fletó hazugságaival ment. amúgy nem.

Netuddki. 2013.12.08. 09:51:34

@FILTOL: Közismert fideszes troll vagy. Kb. ennyit is ér a benyögésed. A tartalmával meg nem is érdemes foglalkozni. Ismerünk bennetek mint a rossz pénzt. Már unásig ismerjük hogyan próbáljátok elterelni a felelősségetekről a figyelmet. Pedig egyszer még ülni fogtok azokért a bűnökért amit a közvagyon, a magyar állampolgárok, a magyar nép ellen elkövettetek. Az szdéeszes ballib haverjaitokkal együtt...

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 09:52:50

@kovi1970:
Á, egy újabb full-független, nem emeszpés fideszgyűlölő!

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2013.12.08. 09:53:46

@kovi1970: akasztás is lesz? mint 19ben? vagy dunába lövetsz mint a köcsög nyilasgecik a gyerekeket 44ben?
faszfilé....
toppants is hozzá a talpacskáddal úgy hitelesebb leszek.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 09:55:53

@FILTOL:
Igenigen, külön figyelemreméltó, hogy már a nagy nemzetközi háttérszervezeteik minden erőfeszítésével se megy, pedig nagyon próbálkoztak mindenhogyan, de nem megy és nem megy és nem megy. :(

Netuddki. 2013.12.08. 09:56:18

@Kuruc ezredes: Kitől kisfácán? szadesz, maszop, fidesz, lobbik egykutya. Ostoba, hazug, mutyizó, tolvaj megélhetési politikusok gyülekezete mind. Az a te egyéni szoc.problémád ha közösséget vállalsz valamelyikkel. Biztos megvan rá a magad jó oka. Pedig egyszer végetér a jó világ és el kell menni majd dolgozni ha nem akarod, hogy éhenhalj. Az általatok ostobának tartott nép nem fog benneteket a végtelenségig eltartani balfaszok!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 09:58:12

@kovi1970:
Tök érdekes, hogy az itt tomboló számtalan fideszgyűlölő nick közül kettő vallotta be, hogy emeszpés, ők is úgy, hogy harapófogóval kellett kihúznom belőlük, és még így se írták le az mszp szót. Elképesztő, hogy mennyien vagytok ti függetlenek. Néha már el se hiszem.

Netuddki. 2013.12.08. 10:00:31

@Kuruc ezredes: Muhaha! Balfasz fideszes! nem vagy érintett, mi? Mindegyik cigány a maga lovát dícséri...
polgarda.blog.hu/2013/11/25/az_igazsag_kishantosrol#more5654633

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:01:38

@kovi1970:
Szar, hogy a Fidesz bezárta a dán gyarmatot. :(
Viszont le lehet őket váltani jövőre, ha elegen lesztek valami mellett.

Netuddki. 2013.12.08. 10:05:49

@Kuruc ezredes: Számolni nem tudtok balfasz fideszesek, ezek szerint a szövegértéssel is kihívásokkal küzdötök.

Mellesleg nem vagyok fideszgyűlölő. Nem a fidesszel van bajom hanem a megélhetési, tolvaj bandával amelyik alkotja. Mellesleg a fidesz semmi más mint az orbánotok homokozója. Érdekes tanulmányozni, hogy egyesek hogyan mennek le kutyába hátha leesik nekik egy kis konc. Ezek vagytok, ennyit is értek, hogy egy fideszes megélhetési-művész klasszikust idézzek...

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:08:06

@kovi1970:
Biztosan így van, viszont amíg nem lesztek többen, addig mi fogunk kormányozni. Nem különösebben számít, mi a véleményed a Fideszről. Csak az számít, jövőre többen lesznek-e az MSZP-sek. Nagyon úgy néz ki, hogy nem, és folytatódik, ami 2010 óta tart.

Netuddki. 2013.12.08. 10:08:27

@Kuruc ezredes: Akkor jövőre nagy pofáraesést kívánok neked!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:08:58

@kovi1970:
Tehát jöjjön vissza inkább az MSZP?

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:11:02

@aril brikha:
Na, nála a magyar föld máris jobb kezekben van, mint a dánoknál.

Netuddki. 2013.12.08. 10:13:58

@Kuruc ezredes: Biztosan így van. Előbb-utóbb véget ér a jóvilág. A maszoptól meg maximum annyira tarthattok, hogy az orbán rezsim sokkal rosszabb náluk. Persze tolvaj, tehetségtelen banda mind a kettő.
A helyetekben inkább kussolnék és élvezném az átlagon felüli életszínvonalat amíg lehet, és nem hergelném a többieket. Persze még az is lehet, hogy egy fideszesnek látszani akaró antifideszes troll vagy, és direkt le akarod járatni a fideszt. Azért ha tényleg fideszes vagy ezen elgondolkodnék a helyedben, mert a végén még nem lesz meg jövőre az a 2/3. Muhaha!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:15:57

@kovi1970:
Én meg további jó üres hőbörgést kívánok a magyar érdekek védelmezői ellen. Tapsoljatok csak nyugodtan közvetve az MSZP érdekképviseltetőinek, aztán áprilisban meglátjuk, kinél hányan vannak.

Netuddki. 2013.12.08. 10:19:28

@Kuruc ezredes: "Tehát jöjjön vissza inkább az MSZP?"

Muhaha! Ócska fideszes trükk! Aki nem fidesz szimpatizáns az csak maszopos lehet? Nem B+, NE jöjjön vissza a maszop! De ha más mód nincsen a balfasz orbán eltávolítására...
Muhaha! Hol az a nagy önbizalom? Mégis csak fostok attól hátha "elveszítitek" a választásokat jövőre? A bajnaival is mennyire árnyékra vetődtetek. Öröm volt nézni mennyire összefostátok magatokat egy jelentéktelen alaktól. Muhaha!
"Elveszíteni", milyen érdekes kifejezés azokra akik ha "nyernek" akkor gyakorlatilag igába kéne dugniuk a fejüket, szolgálni a 10 millió magyar állampolgárt.

Netuddki. 2013.12.08. 10:20:53

@Kuruc ezredes: A "magyar" szót jobb lenne ha nem vennétek a szátokra! Főleg ha fideszes érdekekről hadováltok!

high up! 2013.12.08. 10:22:00

@Kuruc ezredes:

Te kurucinfo ezredes! Nem bírja felfogni az agyacskád, hogy ezt itt vita nem pedig választás? Itt elvek mentén megy a vita Egybitestóni, nem pedig pártok mentén.

Ti betanított tenyászálltok tényleg csak 2 szavas lexikai tudással rendelkeztek:
fidesz és ballibsi

Ti szerencsétlen tenyészállomány bagázs, észre se veszitek, hogy míg az apáitok Kádár tenyésztett birkái voltak, addig ti Orbanescu ugyanolyan tenyésztett állatai vagytok?

Aztán ráadásul erről az alapról komcsiztok? Meg ország rombolóztok? Miközben az összes fidóta nagyvezér fajtiszta komcsi családból származik?
Nagyon hülyék vagytok-e?

Netuddki. 2013.12.08. 10:22:11

@Kuruc ezredes: Ja, és anyád MSZP-s! Azért írtam MSZP-t mert a maszopot ezek szerint nem érted...

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 10:22:40

@Kuruc ezredes:
kovi1970 az egyik legrégebbi reggelt MSZP csicska. CSak úgy mint genyamagyar.
A szánalom határát erősen súrolja az a kétségbeesett igyekezet amivel ezt a bélyeget próbálja lemosni a homlokáról.
De tekintve hogy ezt ő maga ragasztotta oda, mint az MSZP egyik leghűbb csicskája nehezen fog menni.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 10:24:10

@high up!:
Az a legszánalmasabb, ahogyan mindenkit lefideszeseztek aki szívből és igazán gyűlöli kedvenc MSZP-s tetveiteket.
És mindeközbe kikéred magadnak a nyílvánvalót, hogy utolsó mocskos szájú MSZP csicskák vagytok.

inebhedj - szerintem 2013.12.08. 10:24:41

Már nem azért, de legalább 25 éve (meg ugye előtte is) eltűrünk mindent, a regnáló kurzus dolgai egy csiga ugrásnyival sem gyomorforgatóbbak, mint az előtte regnáló bármely kurzus ügyei (és a kurzusokba a mindenkori ellenzéket, sajtót és gazdasági tótumfaktumokat, valamint szakértőket, politológusokat, megmondóembereket, stb. is értem).

Szóval voltaképpen semmi változás, úgyhogy mi ez a hirtelen támadt, nagy - de mértéktartóan visszafogott emlékezettel alátámasztott - rácsodálkozás?

Netuddki. 2013.12.08. 10:25:05

@high up!: VAGY! Mint említettem "ez" egy fideszt lejáratni akaró troll. Amit itt összehord az alapján egy normálisabb ember még bottal se piszkálná a fideszt, ha ilyen kretén alakok a tagjai vagy szimpatizánsai. Muhaha!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:25:22

@kovi1970:
Márpedig jövőre vagy a Fidesz, vagy az MSZP fog kormányozni, ez sajnos tény. Tehát akkor szerinted még mindig jobb az MSZP?

high up! 2013.12.08. 10:25:49

@Kuruc ezredes:

Szegénykém, Fidel Castro hívei is rendre így örültek, amikor a vezér rendre megnyerte a választást az imprilizmus ellen.

Tulajdonképpen az egész fidióta gyakorlat a kommunista elméleteken nyugszik: A győzelem minden, a végcél semmi!
Birkáim, ünenpelhetünk!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:27:00

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Igen, de nagyon édes amúgy, hogy ők minden jelzőt bevetnek, ha leírják a Fidesz szót. Nekünk ellenben csak annyi a dolgunk, hogy magát az MSZP kifejezést összekapcsoljuk velük, és már kész is vagyunk. Végülis nagyon megérte ez a 2002-10 közti 8 év.

Netuddki. 2013.12.08. 10:27:39

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Mi van? te is maszopfetisiszta vagy? Hát, neked is anyád MSZP-s!

Komolyan azt hiszitek érdekel ez az ősi fideszes trükk? te kis MSZP-s, te! MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s, MSZP-s!

Muhaha!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:28:32

@high up!:
Pedig a kis szuperdemokrata haverjaid ott is annyi mindent megpróbáltak. Invázió, merényletek, blokád, de semmi. A sok fidelbirka nem kért a Művelt Nyugatból. :(

high up! 2013.12.08. 10:29:59

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

mint írtam, én polgári és Európai párti vagyok. És utálom a kritikai gondolkodást utáló tenyészállományokat. Tehát barátom én a gyurtcsányistákat, a kripto-maszoposokat és a fidiótákat egyformán utálom.

És mindig azon gondolkozom, hogy ez a 3 tenyészállomány miért is szidja egymást, amikor semmiben nem különböznek egymástól (csak a diktátor vezérük nevében). Tulajdonképpen ezeknek egyesülniük kellene.
S akkor teljesülne a jelszó:

Egy a birkatábor, egy a vezér!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:31:06

@kovi1970:
Tehát akkor a jövő évi választás két kormányképes résztvevőjéből melyik legyen? A nekem írt válaszból csakis az MSZPre tudok következtetni.

Netuddki. 2013.12.08. 10:31:39

@Kuruc ezredes: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @FILTOL: B+! Leesett! Ti gyakorlatilag egy kibaszott bot vagytok!
Kb. fél nap alatt írok egy ilyen programot amelyik ugyanezt tudja amit ti produkáltok ezen a blogon...

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:34:14

@kovi1970:
Ja, hogy ez a kis kubai dolog meg se történt?

Hertelendi 2013.12.08. 10:35:14

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Na megjöttél ecsém? Amikor a kedves mamád épp most tette szét neked a lábait?
Ezek szerint már fényesre is nyaltad orbán seggét...

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 10:35:42

@high up!:

Na ja..

Vélhetően azért reggeltél éppen 2010 ápr 16-án, az első forduló után 5 nappal, mikor kiderült, hogy kedvenc MSZP-d elpicsázták csúnyán, mert EU párti vagy.

Csak épp az MSZP 8 évével semmi problémád nem volt elötte.

high up! 2013.12.08. 10:36:02

@Kuruc ezredes:

Szerencsére felsült a szuperdemokrata haverjaim törekvése, hogy a kubai embereket a szellemi és anyagi rabszolgaságábukból kiszabadítísák és így a kubai (és egyéb) népek ma is a boldog birka rabszolgaként élnek napi 1 dollárból.

A történelem megmutatta, hogy egy ilyen felszabadító harcot Mo-ra szervezni meg egyenesen felesdleges, tehát örvendj, hogy a következő ciklusban (amikor felgyorsul a jelenlegi ország lerohasztás) egyre közelebb kerülsz a kubia testvéreidhez.

Amúgy annyira bírom ezeket az egyszavas "tudásotokat" a bonyolult történelemről!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:38:52

@high up!:
Szuperjól éltek Fidel előtt az USA gyarmataként. Aztán valahogy a kis buták nem kértek többé belőle, és elzavarták a gecibe az USA helytartóit. Erre válaszul demokratáid széles skáláját mutatták be mindenféle hatalmi agressziónak. Persze ettől még a kubaiak a buták, hogy többé nincs igényük a Művelt Nyugatra.
Egyébként én teljesen benne vagyok abban a demokratikus alapelvben, hogy ha többen akarjátok a meleg-libsi-trendy Európát itthon, akkor tiétek a kormányzás, de ehhez mindenféleképpen többen kell legyetek.

high up! 2013.12.08. 10:45:09

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Tenyésztett állományka, síkhülye vagy ugye megérteni, hogy a te fajtádat én ugyanúgy utálom mint a komcsikat?

Tudom, ez a szellemi sötétség onnan jön, hogy Orbanescu birkapásztorod sikeresen redukálta le az agysejted arra az egy szóra, hogy: ballibsi!

Nekem nem kell 30 válaszban bizonyítanod, hogy titeket fidiótákat már csak ez az egy szó tart össze, hogy Ballibsi!

Nézek 2 perc Eke TV-t Bayerescuval meg a többi milliomos fizetésü fidióta agitprop elvtársddal, azok se tudnák már semmi pozitívumot összehozni a fidesz kormányzásra (egyetlen egy darab pozitívumot sem!), ezért az egyetlen üzenetük már csak ennyi, hogy: Na de akkor jönnek a ballibsik!

Szóval tenyészállományka, átlátszóak vagytok mint az üveg. És tehetségtelenebb lúzerebbek még a komcsiknál is. Még az apáitok, akik Kádárt szopták be 30 évre, még azok is szerethetőbb komcsi volt nálatok, akik Orbanescut szopjátok be egy újabb 30 évre.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 10:46:12

@kovi1970:

Vicces vagy..
GYakorlatilag 2007 óta Fideszesezel mindenkit aki bántotta a szeretett MSZP-cskédet..

Nekem fél nap se kell hogy megirja a kovi1970 bot-ot.

if (Bántsák_az_MSZP-t) than Azt_válaszolom_a_blogon("Hülye Fideszes vagy")

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:49:54

@high up!:
Ez a 30 év elég jól hangzik, de utána rögtön 30 év Navracsics-rendszert akarok majd!

Hertelendi 2013.12.08. 10:51:28

@Kuruc ezredes: "Egyébként én teljesen benne vagyok abban a demokratikus alapelvben, hogy ha többen akarjátok a meleg-libsi-trendy Európát itthon, akkor tiétek a kormányzás..."
Tehát a liberális = meleg? Szerinted melyik oldalon van több meleg? És mielőtt jönnél a drogokkal, mi is van a szombathelyi kis önkormányzati fideszessel? Jaj de nagy a kuss körülötte! Bezzeg ha baloldali lenne az összes médiátok ezt harsogná hónapokon keresztül.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 10:52:01

@high up!:

Na akkor néhány összevetés a kedvedért:

AZ MSZP megduplázta a munkanélküliségi rátát 8 év alatt, a Fidesz alatt csökkent a munkanélküliségi ráta.

Az MSZP mértéktelenül eladósította az országot, a Fidesz alatt csökken a GDP arányos államadósság.

2010-ben a Szlovákok elött voltunk minden gazdasági mutató szerint 2010-re mindenben utolsóak lettünk.

AZ MSZP alatt 10%-ról 90%-ra nőtt mind az ország, mind az emberek devizakitettsége.

És igen.
Nekem jobban tetszik a családi adókevezmény, ahol az jár ól, aki dolgozik, és gyermeket nevel, mint az MSZP segélyezési gyakorlata, ahol gyereket pénzéért gyártanak nagyüzemben.

Nekem jobban tetszik ha a hajláktalanoknak szállást építenek, mintha küzdenek azért hogy a házam elé, és az aluljárókba szarhassanak.

Szívből rühellem a libis oktatáspolitkát, mely következményeként, ma már szülő és gyerek egyként ütheti, köpködheti a tanárt, aki nem tudja leadni az órát a zajtól, és hangzavaól..

A tolvajlás az amiben versenyre tud kelni a Fidesz az MSZP-vel, de minden más téren ezerszer jobbak.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:52:46

@Hertelendi:
A tiéteken. Rögtön tolhatjátok a buziházasságot, és Borbás Marcsi helyét átveheti Steiner Kristóf még aznap, ahogy többen vagytok és választást nyertek. Na?

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 10:53:35

@Hertelendi:
Te miről beszélsz kiskancsó ?

A Bajnai társszövetsége a drogos majmok társasága, amelyik közül ez egyiket épp a minap rángatták el a NAV elől, mert spanglizott.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 10:54:50

@Hertelendi:
Lehet majd melegsmárolni a körúton, a boltost meg sittrevághatjátok, ha nem tetszik neki. Tényleg csak egy csekélyke parlamenti többség kérdése az egész. Próbáljátok meg!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 10:57:06

@high up!:

Hülye ballib csicska vagy.

A regisztrációd időpontja bizonytja ezt a legjobban.
Ahogy a senkiházi komcsi MSZP-d csúnyán kikapott 2010-ben, azonnal reggeltél a blog.hu-ra, és fikázol, összemosol vadul.

Ennyit tudtok meg a neveteket.

high up! 2013.12.08. 10:57:51

@Kuruc ezredes: "Persze ettől még a kubaiak a buták, hogy többé nincs igényük a Művelt Nyugatra."

Az még hagyján, hogy ott Kubában a napi 1 dolárból tengődő proli testvéreidnek nincs szükségük a művelt nyugatra, na hogy valakinek az EU-n belül nincs szüksége semmi műveltségre, az már szellemi szánalom. Ez az a magyar embertömeg, akik miatt Mo-ot sose lehetett tartósan kimozdítani a magasabb életszínvonal felé.

Ennek a tömegnek (nektek) a génjeitekbe van kódolva a vágy a mélyszellemi sötétségre, ráadásul óriási hordószónoklási vággyal kombinálva.
Eredmény: a ti kritikai gondolkodásra képtelen fajtátok (aki 30 éve még komcsi volt ugyanezekkel az alapokkal) a záloga annak, hogy Mo sose lesz a műveltebb és fejletteb nyugat része. Csak leállósáv lesz a német turisták számára, akik még a 29.században is azért jönnek majd Mo-ra turistáskodni, hogy lássák a 19.századi parsztvilágot.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 11:00:12

@high up!:
Csak azt nem értem, hogy ha ti ennyivel okosabbak vagytok az ennyivel butább genyamagyaroknál, akkor miért nem sikerül megszerezni ezeknek a butáknak szavazatait. :(
Simán mennie kéne, ehelyett az elvileg másik buta Orbán szerzi meg. Pedig ti saját magatok szerint a világ legokosabb emberei vagytok, és valahogy nem megy. :(
Nem és nem. :(

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 11:03:24

@Kuruc ezredes:

A valóság az ő állításaikkal szemben az, hogy csak a kivénhedt komcsik és munkásőrök tartják életben az MSZP-t.

Mi sem bizonyítja jobban mint az életkorok szerint megoszló pártreferencia, mely szerint a fiatalok között alig mérhetőek a ballib tetvek, a 60+ korosztályban meg tarolnak.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 11:06:19

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Igen, de csak azért, mert az emberek FÉLNEK megvallani, hogy emeszpések. Valójában minden bizonytalan emeszpés, viszont mellé az itt kommentelők meg mind nememeszpések. Kurvára bonyolult dolog ez.

midnight coder 2013.12.08. 11:14:22

@Magyarország jobban teljesít: Mentem. És ahhoz nem kell építészmérnöknek lenni, hogy lásd hogy oda bizony nem kellett volna. Egyébként anno az Állami Számvevőszék is ezt a véleményt támasztotta alá, ott pedig azért gondolom akadt egy-két építészmérnök is.

high up! 2013.12.08. 11:17:17

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Szegénykém, síkhülye vagy a gazdasági tényekhez, azon meg kár erőlködnöd elleneben, hogy felmondod a Matolcsigyurka Trollképző vizsgaanyagát.

Szóval az összevetéseid tévedései egyenként:

"AZ MSZP megduplázta a munkanélküliségi rátát 8 év alatt, a Fidesz alatt csökkent a munkanélküliségi ráta."
Válasz: Először is a maszop sok mindent elkúrt, a fidesz meg folytatta. 2010-re kifutott a 2008-as válság reálhatása (gdp: 1,2%-os növekedés), és azóta Mo-on a a versenyszférai foglalkoztatás csökkent! A közmunka se nem versenyszféra, se nem foglalkoztatás, hanem "gyárkapun belüli munkanélküliség" (ismerős ugye a komcsi statisztika szépítési modell?)

"Az MSZP mértéktelenül eladósította az országot, a Fidesz alatt csökken a GDP arányos államadósság."
Válasz: a maszop valóban mértéktelenül eladósított, erre jött a parasztforradalom, Orbanescu bezsebelt 6000 md ft (a GDP 20%-a) forárást (3000 md manyup vagyon + 2000 md megszorítás + 1000 md nyugdíjjárulék a kvt-be) és ezek után az államadósság nem hogy 20%-kal nem csökkent, hanem egy vassal sem! Mert többek közt Orbenscu vezéred a RAJTAD is bevasalt sarcot kiosztotta az egykulcsos adó keretében a felső 10%-nak. Neked meg meghagyta a komcsizást, düh levezetésként.

"2010-ben a Szlovákok elött voltunk minden gazdasági mutató szerint 2010-re mindenben utolsóak lettünk."
Ja, akkor menj és rúgd seggbe a felcsúti vezéredet, hogy mekkor asikert ért el!

"AZ MSZP alatt 10%-ról 90%-ra nőtt mind az ország, mind az emberek devizakitettsége."
Válasz: Na ezt még tanulni kell. Vagy szebben hamisítani az adatokat.
A devizakitettségben egyébként az volt a baj, hogy annak jó része fogyasztási hitelre ment, nem pedig beruházásira, így egy válság esetén nagyobb volt a befektetők menekülési szándéka.
Itt kétségtenül jobb ma a helyzet: a devizakitettség csökkent. Milyen kár, hogy a beruházás is csökkent, ráadásul annyira, ami még a Ceucescui korszakot is alulmúlja.

Már most megvan tehát a böjtje a semmihez sem értő, csak egy-két látszatösszefüggésre épülő kókler kormányzásnak.

high up! 2013.12.08. 11:21:06

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Na most mondd el Orbanescu eftásrs fidióta dísztenyészete, mitől is bizonyítja a regisztrációm időpontja, hogy én maszop szavazó lennék?

Az a mutterod meg a faterod, akik maszop szavazók. Meg még valszeg te is az voltál 4 éve, csak hát ugye a karrier-komcsik időben leléptek a 2010-es összecsuklás előtt a fideszbe.
Na szóval, mutass valami szellemi erőt barátom, ne csak az ocsú zabálásban jeleskedj!

high up! 2013.12.08. 11:38:51

@Kuruc ezredes: "Csak azt nem értem, hogy ha ti ennyivel okosabbak vagytok az ennyivel butább genyamagyaroknál, akkor miért nem sikerül megszerezni ezeknek a butáknak szavazatait."

Azért drágaságom, mert bennetek nincs semmi törekvés, hogy felzárkózzatok a nyugathoz és egy polgári párt sose épít demagógiára és az ország tönkretételére a hatalom megszerzése érdekében.
Ezek a versenyképtelen genyamagyarkodók (és nem magyarok!) a legelső kudarcnál már EU zászlót égetnek, világösszeesküvés elméletekkel pusztítják az agysejtjeiket, szabadság harcot hirdetnek az EU ellen és így tovább.

Amúgy mit nem értesz az egészen, amikor Orbanescu eftársad elmúlt 15 évben itt van élő példának?

1998-2002 között a legjobb éveit élte az ország, ekkor épiíett Orbanescu a polgári társadalomra és az EU-hoz csatlakozásra. Eredmény: 2002-ben elbukta a választást, mert a másik oldal jól aktivizálta a racionális gondolkodásra képtelen, zsugori meg gyülölködő magyarokat.

Ebből Orbanescu azt a következtetést vonta le, hogy felesleges ennek a népnek jót tenni, azt ezek nem tudják honorálni (ebben teljesen igaza van!), ezekre politikai lasszót kell rakni. Ezért nyitott az addig történelmileg maszopos ostoba, tanulatlan, önző választók felé. A módszereit (a reggeltől estig való hazudozást a rohadék külvilágról meg a magyarok nagyszerüségéről) minden nap megéljük.

Az eredmény bejött, gyúrtcsány segedelmével iszonyatosan sok primitív tudású valasztója lett a fidesznek.
A dolog szépséghibája csak annyi, hogy az egykori szebb szellemi napokat megélt fideszesek ebben a harcban 1:1-ben süllyedtek le Orbanescu és az új plebsz választóinak a primitív szellemi szintjére.

Na ezek vagytok ti itt most a polgári társadalomnak: piros-fehér-zöldbe csomagolt neokomcsi bagázs, akiknek az összetartozási kapcsolata csak annyi, hogy: Na de azok ballibsik! Ez Orbanescu lasszója rajtatok.

Tyreo 2013.12.08. 11:40:40

@Kuruc ezredes: Még mindig nem magyaráztad el, hogy a nagynemezti Fidesz miért árulta el az Erdélyieket.

Netuddki. 2013.12.08. 11:45:51

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "A tolvajlás az amiben versenyre tud kelni a Fidesz az MSZP-vel, de minden más téren ezerszer jobbak."

Akkor ez egy beismerő vallomás volt? Köszönöm bíró úr, más kérdésem nincs is.
Tolvaj banda!

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 11:47:20

@high up!:
Pedig máshogy sajnos nem kerültök itt hatalomra ti, európaiak. Csakis akkor, ha megszerzitek a többség támogatását.

@Tyreo:
Párszor már mondtam neked, hogy nem árulta el. Esetleg kérdezzük meg erről magukat az erdélyieket.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 11:47:41

@Tyreo:
TUdtommal Kovács Laci 23 millió románozott, és Gyurcsányék nyomtattak Erdélyben honfitársainkat ingyenélő tolvajnak tituláló röplapokat, akik majd kirabolják az országot, ha jól idejönnek.

De szerencsére azért az igenek győztek, a nemzetáruló MSZP legnyagyobb igyekezete, határontúli honfitársaink kampányszerű lejáratása ellenére is.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.08. 11:49:24

@high up!:
MSZP csicskák gyöngye..

Tisztán látszik hogy az MSZP 8 évével semmi problémád nem volt.
Hisz 1 kritika nem sok annyit se mondtál a blogokon.

Viszont 5 nappal a Fidesz győzelme után, ellenálhatatlan késztetést éreztél regisztrációra, hogy fikázzál mindent és mindenkit aki elküldi a búsba szerett és imádott ballib patkányaidat.

Netuddki. 2013.12.08. 11:50:45

@Kuruc ezredes: Balfaszkám! Nekem az erdélyi ismerőseim azt mondták, hogy a fideszesek úgy járnak át erdélybe szart keverni mintha csak otthon lennének. Qrvára elegük van már belőletek. Hoppácska!

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2013.12.08. 12:12:15

@kovi1970: hoppa! neked meg a toportyanzsotival egyezik az ip-d! hoppa! meg a kliens portod is, ezt mar nem menti meg a nat (network address translation) sem! muhaha!

:)

Tyreo 2013.12.08. 12:14:41

@Kuruc ezredes: Nem mondtad el. Közölted, hogy más politikai helyzet volt. Ez nem válasz. és mondtam már, hogy nem a gyorsan felejtő választók érdekelnek, hanem te.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Románia EU-s csatlakozásáról volt szó. Amikor OV ígérete ellenére sem vétózták meg. Pedig 2/3-os szavazás volt, MSZP-SZDSZ egyedül nem tudta volna átvinni. Ma már lehetne Erdélyi autonómia, ha a Fidesz nem lenne ugyanakkora féreg mint az MSZP.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.12.08. 12:20:41

@midnight coder: Úgy érted, hogy a Kovács Árpád féle Állami Számvevőszék kimondta, hogy nem kellett volna a völgyhíd, ami miatt akkor aktuálisan a fidesz támadta az mszp-t? Ez az a Kovács Árpád, aki most a Költségvetési Tanács elnőke és egy csomó más állami vállalatban is ilyen-olyan tag, nyilván szép pénzért? Hát, téged aztán könnyű megvezetni, nemhiába vagy fidesz rajongó (a kommentjeid alapján).
Amúgy nem válaszoltál: mentél már át azon a hídon? Láttad a környéket élőben, ahova épült?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.12.08. 12:22:15

@Kuruc ezredes: Ja, neked az határozta meg a pártprefernciád, hogy egy adott párt vezetése alatt milyen építmények épülnek? Hát, bajban lehetsz most a 'csúti stadion miatt...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.12.08. 12:26:11

@Kuruc ezredes: Nagyon egymásra találtatok. Nem akarjátok esetleg leszopni egymást? :-)

Utána egy Nemzeti cigi mellett megbeszélhetnétek, hogy aki nem szerelmes viktorba, az mind emeszpés libsibolsi (kb 9 millió magyar), és hasonlók.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 12:33:08

@Tyreo:
Kértem, hogy rakd egymás mellé a két oldal intézkedéseit az ügyben. Mellesleg a választók nem felejtenek gyorsan. Látod, az MSZP-t is megjegyezték egy életre. Érdekes módon a Fidesszel kapcsolatban nem gondolják úgy, hogy elárulták volna őket. Ezt se a Fidesz nem gondolja, se mi, anyaországi fideszesek, se a határon túli magyarok. Persze ezt is te tudod a legjobban.

@Magyarország jobban teljesít:

Nem, mi csak a Fideszre fogunk szavazni jövőre. Te kire?

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 12:35:37

@Magyarország jobban teljesít:
Tuti kellett az a 40 milliárdos völgyhíd, hát ott egy PATAK!!!
A Fidesz ellenben geci, hogy ennyiből 4 stadiont épít fel 9 hónap alatt, meg tehetségtelen, meg kókler, meg rabló, meg komcsi, meg náci, meg cigány.

dual824 2013.12.08. 12:58:58

@Kuruc ezredes: "Tuti kellett az a 40 milliárdos völgyhíd, hát ott egy PATAK!!!"
Kicsifiú. Hadd világosítsam fel azt a száradt, töpörödött, fidess agymaradványodat. A völgyhidat még az ejaculatátumod hagyta jóvá 2002-ben. Kivételesen joggal, mert az EU-s szabványok azt írták elő.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 13:06:14

@dual824:
Igen, minden rosszat ő tett + az MSZP alatt miatta nem tehetett jót az MSZP. Meg még cigány és náci is.

jet set 2013.12.08. 13:21:01

A magyarok birkák. Ennyi.

Hertelendi 2013.12.08. 13:31:08

@Magyarország jobban teljesít: "Utána egy Nemzeti cigi mellett megbeszélhetnétek, hogy aki nem szerelmes viktorba, az mind emeszpés libsibolsi (kb 9 millió magyar), és hasonlók."

Lassan bennem s eluralkodik az érzés, hogy ezek az egyagysejtű birkamenetesek valóban szerelmesek a kis cigányba.Akármilyen érvet írsz is nekik, ezek csak nyalogatják a kis szaros seggét.
Akkor itt van nekik:
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány
Kis cigány kis cigány kis cigány kis cigány

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.12.08. 13:38:10

@Kuruc ezredes: Nem a patak miatt kellett a völgyhíd, hanem a száz méteres szintkülönbségű völgy miatt te kuruc faszkalap. De minek magyarázni. Mennyél aztán szavazzál a fideszre, ne gondolkozz soha semmin.

Tyreo 2013.12.08. 15:03:51

@Kuruc ezredes: Persze, hogy nem gondolod, de még mindig nem magyaráztad meg, hogy miért.

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.12.08. 21:38:23

@Hertelendi:
Köszi, ezt jó látni. Igazi toleráns, európai libsi vagy. :)

@Magyarország jobban teljesít:
Ha többen lesztek, mehetnek ismét a patakvölgyhidak meg a 20 méteres dombokba vájt alagutak, ennyire egyszerű.

@Tyreo:
Többször elmagyaráztam már, hogy a Fidesz akkor nem volt olyan pozícióban, hogy meglépje ezt a lépést. Amint hatalmi pozícióba került, intézkedések sorozatával szolgálta a határontúli magyarságot, az MSZP-vel ellentétben.

Tyreo 2013.12.08. 22:49:11

@Kuruc ezredes: De abban a pozícióban volt. Kellettek a 2/3-hoz. Az állampolgárság megadása valóban jogos lépés, de nem hiszem, hogy egy jó érzésen felül jár bármi plusszal. Ja és persze ne felejtsük el, hogy mennyire önzetlen dolog is volt ez a Fidesztől..
És ez még mindig nem közelíti meg az autonómiát.
Szóval még mindig ott tartunk, hogy a Fidesz ugyan olyan szarrágó.
süti beállítások módosítása